Terapia semnatura 7 Magics Senses

Aceasta terapie unica si deosebita consta in realizarea unui gomaj inainte de masajul propriu-zis. Pentru gomaj se combina 7 tipuri de ulei esential pur 100% si la alegere din plante terapeutice uscate si maruntite, sare, cafea, miere, ulei de migdale. Fiecare combinatie este personalizata, unica, la alegere.

Terapia Lomi Lomi

Aceasta tehnica de masaj pe cat de delicata pe atat de profunda, are scopul de a relaxa corpul in profunzime, de a elibera emotiile stagnante si a elimina rigiditatile corpului.

REFLEXOTERAPIE

Reflexoterapia se executa combinand apasarea usoara pe punctele reflexogene cu miscarile circulare, pentru destinderea corpului. Reflexoterapia aduce beneficii în afecțiuni precum perturbări legate de circulația sângelui, inclusiv circulația periferică, reumatism, dureri de picioare sau mâini, afecțiuni cardiace, osteoporoză, alergie, dureri de cap, migrenă, insomnia, tulburări endocrine – metabolice ale tiroidei, paratiroide, suprarenale, diabet, afecțiuni legate de funcționarea aparatului genital și digestive, afecțiuni neurologice, ORL, probleme legate de obezitate, un nivel mare de toxine acumulat în corp.

Terapia Deep Tissue Healing Massage

Acesta este un masaj profund decontracturant, Elibereaza tensiunile si contracturile musculare si amelioreaza problemele posturale. Este un masaj realizat cu o presiune medie, ce se adreseaza persoanelor cu mobilitate scazuta. Detensioneaza zonele contractate cronic, precum gâtul înțepenit, senzația de apăsare în zona lombară și umerii dureroși.

Terapia somatic with essentials oils

Masaj de relaxare hidratant cu ulei de migdale si uleiurile esentiale pure 100%. Uleiul de migdale patrunde cu usurinta in piele,  permitand pielii sa respire fara a infunda porii.  Uleiurile esentiale sunt atent selectate de catre terapeut pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Terapia Lovely Couple Massage Aromatheraphy

Masaj de cuplu de relaxare. Un masaj de cuplu este o experienţă comună – un masaj pentru două persoane, în acelaşi timp, în aceeaşi cameră privată, dar pe două mese de masaj separate şi efectuat de doi terapeuţi. Include: Masaj relaxant (90 min) + Sampanie pentru 2 persoane (30 min)

Terapia Hot Stone

Un masaj cu pietre fierbinți este un tip de masaj în care maseuza pune pietre netede și fierbinți pe spate. Aceste pietre oferă terapie termică mușchilor, ceea ce poate ajuta la reducerea tensiunii și durerii. Pietrele folosite în masajul cu pietre fierbinți sunt de obicei bazalt, rocă vulcanică care este de obicei bogată în fier, ceea ce le permite să absoarbă căldura.