Terapia semnatura 7 Magics Senses

Aceasta terapie unica si deosebita consta in realizarea unui gomaj inainte de masajul propriu-zis. Pentru gomaj se combina 7 tipuri de ulei esential pur 100% si la alegere din plante terapeutice uscate si maruntite, sare, cafea, miere, ulei de migdale. Fiecare combinatie este personalizata, unica, la alegere.

Terapia Lomi Lomi

Aceasta tehnica de masaj pe cat de delicata pe atat de profunda, are scopul de a relaxa corpul in profunzime, de a elibera emotiile stagnante si a elimina rigiditatile corpului.

Terapia Lovely Face Massage

Masajul facial se executa combinand apasarea usoara pe punctele reflexogene ale fetei cu miscarile circulare, pentru destinderea fetei. Vom folosi uleiul de cocos fractionat imprena cu uleiurile esentiale pure 100%, in functie de tipul tenului. Efectele vor fi de indepartare a linilor fine ale pieli, de curatare si intinerire. Tenul va fi curat, radiant si luminos.

Terapia Deep Tissue Healing Massage

Acesta este un masaj profund decontracturant, Elibereaza tensiunile si contracturile musculare si amelioreaza problemele posturale. Este un masaj realizat cu o presiune medie, ce se adreseaza persoanelor cu mobilitate scazuta.

Terapia somatic with essentials oils

Masaj de relaxare hidratant cu ulei de migdale si uleiurile esentiale pure 100%. Uleiul de migdale patrunde cu usurinta in piele,  permitand pielii sa respire fara a infunda porii.  Uleiurile esentiale sunt atent selectate de catre terapeut pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Terapia Lovely Couple Massage Aromathera

Masaj de cuplu de relaxare. Un masaj de cuplu este o experienţă comună – un masaj pentru două persoane, în acelaşi timp, în aceeaşi cameră privată, dar pe două mese de masaj separate şi efectuat de doi terapeuţi. Include: Masaj general terapeutic (90 min) + Sampanie pentru 2 persoane (30 min)

4 hands masage

Masaj in tandem la 4 mâini. Cei 2 terapeuţi practică mişcări de masaj tehnic sincronizate și aplică aceeași presiune și ritm pe ambele părți ale corpului (stânga și dreapta), ceea ce crește nivelul de relaxare musculară şi beneficiile masajului. De asemenea, este o formă de terapie prin masaj inedită.