La doTERRA, apreciem puterea oamenilor și dorința pură de a ajuta lumea să se vindece. Am creat această afacere cu intenția de a ajuta oamenii – financiar*, emoțional și educativ, cu informații despre un mod de viață sănătos și printr-un sentiment de apartenență la o comunitate.

Sursele noastre deliberate, daruri ale pământului, îmbogățesc fiecare viață pe care o atingem.

Am fondat doTERRA cu angajamentul curajos de a vinde numai uleiuri esențiale 100% pure. Calea purității pe care am ales-o are un impact pozitiv asupra vieților clienților noștri, făcându-i să se bucure din plin de beneficiile plantei. Mai mult, astfel ne asigurăm că fiecare viață pe care o atingem, de la sursa de obținere a materiilor prime și până la utilizator, este de asemenea îmbunătățită.

De ce doTERRA?

Când alegi doTERRA, alegi uleiuri esențiale distilate cu atenție, în mod delicat, din plante care au fost recoltate la momentul perfect de către cultivatori cu experiență, din întreaga lume, pentru compoziția și eficacitatea ideală a extractelor. Fiecare ulei esențial doTERRA este testat cu atenție, minuțios, folosind protocolul de calitate strict CPTG Certified Pure Tested Grade™ (Grad Testat Pur Certificat). Utilizatorii experimentați de uleiuri esențiale vor recunoaște imediat standardul superior de calitate al uleiurilor esențiale doTERRA.

Ce este diferit la doTERRA

Când folosești un ulei esențial doTERRA, folosești un ulei pur, fără agenți de contaminare, substanțe de umplere sau elemente de denaturare. doTERRA a creat un standard pentru a se asigura că uleiurile sale sunt 100% pure, ceva ce nu existase până atunci în industria uleiurilor esențiale.

Fiecare lot de uleiuri esențiale doTERRA trece printr-un proces riguros de testare. Fiecare ulei este apoi trimis la un laborator terț independent, pentru testare și validare suplimentară. Rezultatul final îl reprezintă uleiuri esențiale de cea mai bună calitate, produse pe care tu și familia ta le puteți folosi cu încredere și în siguranță în fiecare zi.

Puritatea doTERRA

Pe o piață în care fiecare companie susține că oferă uleiuri esențiale „pure”, cum poți ști dacă uleiurile pe care le cumperi sunt cu adevărat pure și sigure pentru tine și familia ta? Trebuie să te asiguri că uleiurile sunt produse respectând următoarele măsuri de precauție:

Materii prime din surse durabile și responsabile (De unde provin uleiurile?)

Testare amănunțită și completă (Uleiurile sunt testate în ceea ce privește denaturarea și contaminarea?)

Informații clare și accesibile privind siguranța și utilizarea (Cum pot folosi uleiurile în siguranță)

Transparență (Testarea este efectuată de către terți? Rezultatele testelor sunt disponibile spre consultare?)

Mai mult decât uleiuri esențiale

Nu doar testarea distinge uleiurile esențiale doTERRA de alte uleiuri. doTERRA depune eforturi neobosite pentru a face diferența. Misiunea noastră este să schimbăm lumea picătură cu picătură, om cu om, comunitate cu comunitate.

Surse responsabile pentru uleiurile esențiale

Uleiurile esențiale nu sunt toate la fel. Unele companii aleg să reducă din costuri folosind plante de calitate inferioară sau denaturând uleiurile cu substanțe ieftine. Deși astfel de scurtături le permit să economisească timp și bani, uleiul obținut va fi de calitate inferioară. Din nefericire, multe metode de producție utilizate în industria uleiurilor esențiale pot fi, în același timp, nocive pentru mediu sau se pot asocia cu tratamentul neechitabil al fermierilor și cultivatorilor.

De unde provin uleiurile esențiale doTERRA?

Când vine vorba de uleiuri esențiale de calitate, trebuie să reținem un lucru: totul începe de la sursă. doTERRA se concentrează pe practici responsabile și durabile de obținere a materiilor prime, prin care produce numai uleiuri esențiale de cea mai bună calitate – indiferent de costuri. Pentru noi, protecția mediului în timpul procesului de producție și oferirea unui tratament echitabil tuturor recoltatorilor și cultivatorilor reprezintă o prioritate fundamentală.